Brugernavn
 
Adgangskode
Bliv logget ind automatisk, når du besøger DateLive.dk
Log Ind Glemt kode? Opret profil
  Forside  
  Søg  
  Post  
  Min profil  
  Kundeservice  
Spar30.dk - shopping  
 

Din sikkerhed på DateLive.dk

De personlige oplysninger, vi modtager fra dig, vil ikke blive vist eller videregivet til andre. Du er og forbliver anonym på DateLive.dk. "Datatilsynet har vurderet, at vi ikke opbevarer personfølsomme oplysninger. Alligevel har vi valgt at følge de sikkerhedskrav, Datatilsynet har opstillet for at sikre mod misbrug, videregivelse og tilintetgørelse af personoplysninger."

Din DateLive.dk profil er beskyttet med adgangskode, så kun du har adgang til at kunne rette i dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid slette din profil, hvis du ønsker det. Vær dog opmærksom på, at det ikke er muligt at få refunderet et evt. restbeløb.

For at andre personer ikke skal kunne få adgang til din profil, skal du altid logge ud og lukke dit browservindue, når du har været logget ind.

Vær forsigtig med at oplyse din identitet og dine kontaktoplysninger. Selvom vi arbejder på kun at tiltrække seriøse og ærlige medlemmer til DateLive.dk, kan der være nogle iblandt, der ikke har samme gode hensigter som dig.© DateLive.dk 2009-2017, CVR 30555880, jacob@trendyliving.dk - Medlemsbetingelser - Gør DateLive.dk til startside - Din sikkerhed på DateLive.dk

DateLive.dk ejes af TrendyLiving A/S, Høgemosevænget 1, 8380 trige, Cvr, 30555880, Tlf. 31213100