Brugernavn
 
Adgangskode
Bliv logget ind automatisk, når du besøger DateLive.dk
Log Ind Glemt kode? Opret profil
  Forside  
  Søg  
  Post  
  Min profil  
  Kundeservice  
Spar30.dk - shopping  

kællingen

Basis
 
Udvidet
Køn Kvinde
Alder 58 år
Søger i region Fyn
Partnerstatus Single
Søger Venskab
Højde 163 cm
Vægt 91 kg
Kropsbygning Overvægtig
Hårfarve Mørkeblond
Øjenfarve Blå
Børn Udeboende
Ryger Ikke ryger
Oprettet d. 11 / 03 / 17
Tilbage Send mail Send smiley Gæstebog

Om mig

Skal prøve at beskrive mig selv, men da jeg elsker mig selv og ser igennem fingerne med nogle af mine fejl, kan det aldrig blive sandheden.


Jeg er mere kælling end prinsesse. Er ikke til høje hæle og kjole, men flade sko og bukser, så det er muligt at kravle over en træstamme eller andre forhindringer jeg møde på min gåture i naturen.


Jeg er ikke bange for at blive ældre, så har intet behov for at være ungdommelig. Faktisk synes jeg at vi skal lade ungdommen har ene ret på at være ungdommelig, lad os andre nyde at være lige netop den alder vi nu har. Jeg foretrækker at være en halv/hel gammel skør kælling, at være gammel, er ikke det sammen som at være gået i stå. Jeg elsker min alder, og den livserfaring der følger med den. At være nysgerrig, ha mod på at prøve nye ting, har efter min mening intet med alder at gøre, men hænger sammen med vores personlighed. Har det meste at tiden et godt humør.


Tager livet som det kommer, bruger ikke tiden til at bekymre mig om ting, jeg sikkert aldrig kommer ud for. Når problemerne dukker op, prøver jeg at løse dem, er dette ikke muligt, ja så prøver jeg at acceptere dem, og få det bedste ud af det. Nyder ikke vin, i min verden er det lig med kloakrens, men er ikke afholdsmand, nyder da med glæde en fadøl, når der er byfest el lignede Er jeg i bil, så snupper jeg en af de alkoholfri øl eller en sodavand. Jeg kan sagtens ha det super sjovt og hyggeligt uden alkohol, og det genere ikke mig at andre drikker rødvin til maden, mens jeg nøjes med vand.

Prøver at leve her og nu. Nægter at lang tids planlægge, vil helst kun se 14 dage frem i tiden. Ved godt at det gør at jeg nogle gange går glip af nogle ting, men er helt sikker på, at jeg også på den måde løber ind i nogle oplevelser jeg ellers ikke ville ha fået.

Jeg høre til ude på landet, lige p.t. bor jeg i en lille landsby, men indrømmer at jeg savner at kunne kikke ud over markerne, så på et tidspunkt flytter jeg nok helt der ud hvor kragerne vender og grisene går med nummerplader

En af mine store interesser er slægtsforskning. Der kan gå rigtig mange timer foran computeren, med at lede i kirkebøger og folketællinger. Er kun nybegynder, men overvejer at snuppe en uge på højskole, for at lærer lidt mere.

Jeg dater ikke, da jeg ikke tror på kærlighed ved første blik. Men jeg tror på at hvis man kommer ud og møder andre, får opbygget nogle netværk, er åben over for at lærer folk at kende, så dukker kærligheden helt sikker op på et tidspunkt, så vil jeg helt sikkert strække armene ud efter den. Skulle jeg tage fejl, så gør det ikke så meget, så har jeg jo opbygget mig et godt liv, med andre aktive singler.

Kvik søg

Køn Begge Mand Kvinde
Sidst online:
Søg blandt:
Der søger:
Alder:
år - år
Højde:
cm - cm
Vægt:
kg - kg
Region:
Profilbillede: Vis Kun Profiler Med Billede
Webcam: Vis Kun Profiler Med Webcam
Sorter efter:
Profiler per side:

Evt. fritekstsøgning:  
(Søger efter profilnavn og i profil-tekst)
 
Søg nu >>

© DateLive.dk 2009-2017, CVR 30555880, jacob@trendyliving.dk - Medlemsbetingelser - Gør DateLive.dk til startside - Din sikkerhed på DateLive.dk

DateLive.dk ejes af TrendyLiving A/S, Høgemosevænget 1, 8380 trige, Cvr, 30555880, Tlf. 31213100